Dressing up

De cand te-am gasit m-am intrebat cu ce sa te imbrac. Oare cu ce ti-ar sta cel mai bine? Oare ce ti-ar pune in valoare formele? Oare ce ti-ar placea tie sa porti? Poate preferi ceva serios. Oare care iti este dispozitia? Eu, oricum ma bucur ca te-am gasit. Ma bucur ca te-am descoperit si stiu ca te voi descoperi tot mai mult, pe masura ce te voi cunoaste mai bine.

Am ales pentru tine o culoare neutra. Nu vreau sa te grabesc. Iti sta foarte bine in Nolay. Dar, tu nu esti banala. Nu esti deloc. De asta ti-am pregatit o surpriza: ceara aurie, care iti va pune in valoare detaliile fine. Dar, stai! Tu nu scartai. Nu ai voie sa scartai. Nu te caracterizeaza. De asta ti-am schimbat feroneria cu una noua, dar asortata.

M-am gandit sa iti ofer si extra protectie chiar daca tu esti puternica. Te acopar cu 2 straturi de ceara incolora, pe care le aplic cu atentie, cu o carpa uscata si moale. O sa iti placa si vei fi admirata. Eu asa cred. Daca te nemultumeste ceva, stai linistita, poti sa imi spui maine, cand ne revedem la atelier.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.