Ateliere

Une fille rouquine doreste sa impartaseasca tainele stilizarii lemnului celor ce s-ar descrie drept „mai nelinistiti” sau „dornici de experimentare” in ale artei patinei. Astfel s-au conturat cele trei serii de ateliere:

  • La premiere serie te familiarizeaza cu aspectul lemnului – rugos si brut, si a vopselei aplicate. In cadrul celor 2 ateliere „Techniques en couleurs et musique” vei exersa diferitele tehnici pentru a da lemnului sau obiectelor de mobilier un charm autentic prin antichizare si aspect uzat, invechit, patinat. Acorda-ne 4 ore din timpul tau si maxima curiozitate, iar noi iti vom pregati suport de lemn, culoare si pensule, ceai, muzica buna, si pauze de relaxare.
  • La seconde serie te provoaca la a-ti personaliza lucrarile prin tehnici de decorare. Avem pregatite 2 ateliere „Decoration unique en bois”, in care vei experimenta arta decorarii prin sablonare, decoupage, aurire sau transfer de imagine. Iti mai solicitam 4 ore si iti oferim in schimb o mostra de frumos si inedit.
  • Les autre coleurs este colectia de ateliere ce raspunde nevoilor si provocarilor voastre colorate, si care va propune ateliere personalizate si pline de charm.

In L’Atelier d’ une Fille Rouquine ai ocazia sa te descoperi prin intermediul lucrarilor tale. Te-am convins? Allez-y!

La premiere serie

Tehniques et effets I

Este o invitatie la a va familiariza cu aspectul lemnului rugos si brut, si a vopselei aplicate. Invatam si exesam, timp de aproximativ 4 ore, cateva dintre tehnicile folosite pentru a obtine efectul de uzat si antichizat. Este un inceput in calatoria creativa pe care v-o propunem. Vom impartasi tehnicile, pas cu pas, raspundem la toate curiozitatile si va incurajam sa va explorati creativitatea. La sfarsitul atelierului veti lua cu voi toate materialele pregatite si, bineinteles lucrarea desavarsita.

Tehniques et effets II

Calatoria pe care o propunem iubitorilor de autentic continua cu acest atelier de aproximativ 4 ore, timp in care experimentam noi tehnici pentru a crea aspectul uzat. Iubitori ai pieselor cu caracter, acordati-va acest timp si nu veti regreta. Va asteptam, cum v-am obisnuit, intr-o atmosfera calda si colorata. V-am pregatit toate materialele, muzica si suntem nerabdatori sa va admiram lucrarile.

La seconde serie

Deco I

Este o noua invitatie la a invata si experimenta tehnici deosebite, de data aceasta, descoperim tehnicile de decorare a mobilierului si a pieselor decorative. Fie ca vorbim despre tehnici de decorare cu hartie, fie ca vorbim despre diferite tehnici de transfer de imagine sau crearea charmului potrivit pieselor tale cu ajutorul sabloanelor, iti promitem o noua intalnire deosebita organizata in cadrul perfect. Aproximativ 4 ore de invatare si relaxare, in urma carora vei pleca cu toate materialele, dar si cu lucrarea realizata.

Deco II

De aceasta data iti propunem sa descoperi cum sa dai stralucire pieselor tale. Vorbim, invatam si exersam decorarea obiectelor prin tehnici speciale precum cea de aurire cu foita sau tehnici de aplicare a diferitelor ceruri speciale. Cateva ore de rasfat, intr-o atmosfera deosebita, asa cum ti se potriveste.

Les autre coleurs

Invitation a la creativite

Este invitatia noastra la a va depasi, sau abandona, limitele… Va invitam sa folositi tot ce ati invatat in atelierele anterioare, dar si sa experimentati foarte mult. De data asta lucram pe un suport deosebit, ales din atelier sau chiar adus de acasa. Petrecem impreuna aproximativ 4 ore si promitem o atmosfera pe masura asteptarilor tale.

Fete coloree

Este petrecerea surpriza pe care o organizezi pentru prietena ta iubitoare de culoare, este petrecerea burlacitelor, o altfel de iesire cu prietenii sau chiar cu echipa de la serviciu. Este o intalnire foarte personalizata, de aceea trebuie sa discutam toate detaliile inainte. Vrem sa stim cat de mare este grupul, sa aflam mai multe despre voi si despre pasiunile voastre. Te asteptam sa pui la la cale cea mai reusita iesire alaturi de apropiatii tai.